Interfilter is onderdeel van de Interair-groep

Corporate story

 

Familiebedrijf 

Interfilter b.v. is al drie generaties een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in filtratie. De doelstelling van de familie is hierbij om niet de grootste maar de beste in filtratie te zijn.

Betrouwbaarheid

Onze werkwijze is er op gericht om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn door onze flexibiliteit, transparante manier van communiceren, professionaliteit en kennis van zaken. Naast het aanbod van een ruim assortiment op het gebied van vloeistoffiltratie, stoffiltratie, luchtfiltratie, gasturbine filters, persluchtfiltratie, hydrauliek filtratie en gasfiltratie ontwikkelt Interfilter ook nieuwe en verbeterde producten om zodoende niet alleen aan een optimale filtratie te werken maar ook voor u aan een jaarlijkse kostenbesparing en/of een beter rendement uit uw productie te behalen. 

Professioneel team

Met trots willen wij vermelden dat wij dit alles kunnen bewerkstelligen door de inzet en professionaliteit van ons hechte team. Onze kennis en talenten stellen wij volledig in dienst van de klant om zodoende met passende en verbeterde oplossing te komen die uiteindelijk resulteren in minder onderhoudsintervallen. 

 

Partnership

Interfilter streeft ernaar om  langdurige relaties op te bouwen waarbij voorop staat de klant te ontzorgen. Onze hoge servicegraad, flexibiliteit en betrokkenheid resulteren in net dat beetje meer dan alleen het leveren van filters.